Nu kan du se och spela på GIF-matcher

Om du inte har möjlighet att titta på GIF-matcherna live på hemma- eller bortaplan behöver du inte bli förtvivlad längre. Alla matcher filmas och sänds direkt på Ettanplay.
Här kan du boka matcher på Ettanplay och titta på GIF.

Här är lite rörliga bilder från premiärmatchen mot Oskarshamns AIK.

Vill du spela på GIF-matcher är det enklast att gå in till ICA Nära Grebbestad vid Hamnplan där du kan stötta GIF genom att ange Grebbestads IF som Ditt lag på Svenska Spel som är svensk fotbolls huvudsponsor.
Då stöttar du GIF genom Gräsroten, som årligen delar ut 50 miljoner till svensk ungdomsidrott.

.

Idag är det, efter 2 lediga veckor, träningsstart för A-truppen inför höstsäsongen på ett sommargrönt Siljevi. Vi återkommer med ev. nyheter avseende spelartruppen och annat.
Tävlingsstart nästa tisdag 30 juli med DM-semifinal mot Ljungskile på Siljevi och seriestart måndag 5 augusti borta mot IFK Uddevalla.

2019-07-05 19:30

IK GAUTHIOD