Grebbestad-Stala/Myckleby inställd

På grund av återbud från spelare får Stala/Myckleby ej ihop lag till dagens match, Det gör att dom tvingas lämna återbud.

Grebbestad vinner därmed matchen med 3-0 och är därmed gruppvinnare och vidare i DM.

Lite snopet dä vi har ett par killar som behövt matchträning då dom varit skadade. I stället har vi nu fått två raka matcher inställda.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45