Operation för Mergim Berisha

På träning i förra veckan var olyckan framme. Mergim Berisha vred sitt knä och smärtan var omedelbar och stark. Idag kom domen: Ett yttre ledband är av i knäet.

n riktigt tung skada för Grebbestad som har 20 man i truppen. Nu är man decimerade fram till sommaren.

Mergim som kom strax före seriestart i fjol hade en mycket stark första säsong för Grebbestad. Och han har även i år visat mycket stabilt och bra spel i de matcher han varit med i. Så helt klart en mycket tung skada för Grebbestad.

Mergim, när sker operationen? .
- Onsdag ska jag operera mig

Hur länge förväntas du bli borta efter operationen?
- 3 månaders hård träning och rehab sedan är jag tillbaks på träningen,

Hur känns det just nu, tungt?
- Lite tungt att missa hela vår säsongen, men läget är som det är. Istället för att deppa ihop ska jag lägga fokus på min rehab och träna hårt så skall jag komma tillbaks i bättre form hoppas jag

Det är bara att önska Mergim lycka till med operationen och rehaben

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Viktor Adebahr tränar med Grebbestad
Nyligen tackade Oddevold nej till Viktor. Nu är han och tränar med Grebbestad och idag gjorde han sitt första träningspass med laget.

Han skall även träna under onsdag och torsdag och efter det får vi väl se om det blir en övergång eller inte.

Mergim Berisha

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45