Hjälp gärna GIF vid matcharrangemang och lite annat

Med stormsteg närmar det sig starten på utesäsongen 2018, inte minst utmaningen i div. 1 Södra och ett spännande år på Siljevi.

Vi håller på att bygga organisationen för bl.a. våra matcharrangemang, där krävs ju mer folk än tidigare.

Här några exempel på arbetsuppgifter vi behöver resurser till:

• någon/några som är hyfsat datavana som före, under och efter match hjälper oss med matchrapportering till Svenska Spel och Svenska Fotbollförbundet.
• några som före match tillsammans med Ungdomssektionen iordningställer för kiosker, hamburgeritält och annat kring försäljning.
• några som hjälper till med den avgränsning vi innan match skall sätta upp runt själva spelplanen och vid omklädningsrummen ut mot planen och som skall justeras lite under halvtid och efter match.
• någon/några som redan nu börjar stötta oss med några timmar tvättstugejobb på helger så att fuktig tvätt inte blir liggande från fredag kväll till måndag morgon då vår ordinarie vaktmästare börjar sitt jobb.

Snälla, kolla i era nätverk efter fler som kan assistera och hjälpa GIF att genomföra en fin säsong på Siljevi (och ibland Sparvallen) till glädje för GIF, Grebbestad, våra gästande lag och publik på matcherna.

Du behöver inte binda upp dig för att vara på Siljevi vid varje match, blir vi tillräckligt många som hjälper till vid 3-5 matcher var så kommer vi tillsammans att fixa detta.

Kontakta gärna Ulrika Mattsson, Peter Svensson, Peter Norén eller Anders Eklund om du har möjlighet att vara med eller tipsa om andra personer som du tror vill hjälpa oss.

Det finns ju många som är farmor, farfar, mormor eller morfar som kanske vill göra en insats för GIF och våra ungdomar (sina barnbarn…)

Ju fler vi blir desto roligare och enklare för var och en…

GREBBESTADS IF
gm Anders Eklund, ordförande
0708-710 698

På torsdag har vi funderingar på att ta bort markduken från Siljevi. Kom gärna upp vid 10-tiden och hjälp till en stund.

Div I Södra
2018-04-21 15:00