GULDPARTNER 2018

Hr r ytterligare tv GULDPARTNER som r klara infr 2018 och som r med GIF p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Bda fretagen r Tanumsbaserade och har varit GIF-partners i mnga r.

Sotarna i Strmstad & Tanum utfr sotning, rengring och brandskyddskontroll av eldstder, rkkanaler och imkanaler. De gr ven ventilationskontroll (OVK) samt rensning och injustering av ventilationskanaler och tecknar ocks serviceavtal fr tillsyn av sommarstugor.

Strmstad Tanum Buss r bussbolaget som tar fretaget till konferensen, hockeylaget till matchen eller om ni vill ka med kompisgnget till Europa. Med moderna bussar och trevliga frare s gr de allt fr att resan skall bli s trevlig som mjligt.

TACK Sotarna i Strmstad & Tanum och Strmstad Tanum Buss FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra strre PARTNER under 2018.

.

Kul med tv engagerade kommentatorer igr. Bra jobbat Abbe och Mussla :-)

Div I Sdra
2018-05-18 19:00