GULDPARTNER 2018

Här är ytterligare två GULDPARTNER som är klara inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Båda företagen är Tanumsbaserade och har varit GIF-partners i många år.

Sotarna i Strömstad & Tanum utför sotning, rengöring och brandskyddskontroll av eldstäder, rökkanaler och imkanaler. De gör även ventilationskontroll (OVK) samt rensning och injustering av ventilationskanaler och tecknar också serviceavtal för tillsyn av sommarstugor.

Strömstad Tanum Buss är bussbolaget som tar företaget till konferensen, hockeylaget till matchen eller om ni vill åka med kompisgänget till Europa. Med moderna bussar och trevliga förare så gör de allt för att resan skall bli så trevlig som möjligt.

TACK Sotarna i Strömstad & Tanum och Strömstad Tanum Buss FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra större PARTNER under 2018.

.

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00