Erlandsson Bygg HUVUDPARTNER 2018

GIFs arbete med partners för 2018 flyter på även under OS-tider, så idag kan vi stolt presentera ännu ett stort företag som kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är Erlandsson Bygg som är väletablerade i vårt område genom flera företagsförvärv samt koncernchefen Markus Brink, som är Tanumsbo av födsel. Erlandsson Bygg jobbar utifrån tre nyckelord som kännetecknar framgångsrika företag inom byggbranschen - kunnande, förtroende och effektivitet. Det sitter i ryggmärgen i Erlandsson Bygg sedan generationer tillbaka.
Erlandsson Bygg är ”tung” GIF-partner sedan flera år.

TACK Erlandsson Bygg FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra större PARTNER under 2018.

.

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00