Ny bortamatch i Göteborg

I morgon lördag är det dags för den andra höstmatchen och återigen bär det i väg till Göteborg. Nu för match mot tabellfyran Velebit.

För Grebbestad som nu ligger på nerflyttningsplats i tabellen är det en viktig match. Matchen kommer att bli tuff då Velebitmed fem segrar av sex möjliga är mycket starka hemma (målskillnad på dessa matcher är 16-6).

För Grebbestad som det gått knackigt det senaste gäller det att försöka komma in i en vinnande trend igen. Grebbestad har bara en vinst på de senast sju matcherna vilket inte riktigt räcker.

Annars har det varit en positiv trend på träningarna denna vecka då flera av spelarna som ligger efter med träningen har visat sig igen så förhoppningsvis blir laget starkare. Om inte till denna match så kanske till nästa?

Truppen mot Velebit:

Arber Plava
Daniel Landén
Daniel Visone
Erik Ernestes
Fredrik Joling
Henrik Edvardsson
Håkan Hansson
Jan Svensson
Julian Herrera
Markus Svensson
Martin Kallin
Niklas "FP" Palm
Robin Olsson
Stratos Kenstanlis
Tomas Meijer

Spelare som ej kan vara med:

Jonas Söderlund - Skadad (baksida lår)
Otto Jahnson-Bock - Semesterresa

Grattis till segern! Grymt vänt! Grattis till första seriesegern efter återkomsten, herr Levander!

2019-04-19 14:00

IFK UDDEVALLA