Sportshopen HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi glädjen att presentera ännu ett företag som kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är Sportshopen som ju har en väldigt tydlig lokal förankring i Grebbestad genom ägaren Reinert Sörensson och Nordens största sportbutik strax söder om Grebbestad. I Sportshopens butiker i Charlottenberg, Töcksfors, Nordby, Strömstad, Grebbestad, Lysekil, Torp, Sisjön och snart även i Varberg, hittar du allt av sport- och fritidskläder och en mängd andra produkter som passar en aktiv fritid.
Sportshopen har varit stor sponsor under många år och kommer att vara en tung leverantör av utrustning till GIF även framgent.

På bilden handskakning med Reinert Sörenson i snygg GIF-matchtröja och GIFs Kenneth Eriksson i fin Sportshopen-tröja.

TACK Sportshopen FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra största PARTNER för 2018.

.

Reinert Sörensson

GIF visar väldigt stark moral

Div I Södra