Sportshopen HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi gldjen att presentera nnu ett fretag som kommer att vara HUVUDPARTNER p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Det r Sportshopen som ju har en vldigt tydlig lokal frankring i Grebbestad genom garen Reinert Srensson och Nordens strsta sportbutik strax sder om Grebbestad. I Sportshopens butiker i Charlottenberg, Tcksfors, Nordby, Strmstad, Grebbestad, Lysekil, Torp, Sisjn och snart ven i Varberg, hittar du allt av sport- och fritidsklder och en mngd andra produkter som passar en aktiv fritid.
Sportshopen har varit stor sponsor under mnga r och kommer att vara en tung leverantr av utrustning till GIF ven framgent.

P bilden handskakning med Reinert Srenson i snygg GIF-matchtrja och GIFs Kenneth Eriksson i fin Sportshopen-trja.

TACK Sportshopen FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra strsta PARTNER fr 2018.

.

Reinert Srensson

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45