STJÄRNPARTNER 2018

Söndag är ingen vilodag för de som jobbar med att knyta nya partners till GIF !

Så därför kan vi idag stolt presentera ytterligare en STJÄRNPARTNER som är klar inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

MaCri är en restaurang på Grebbestadbryggan som serverar a´ la carte, bistrorätter och under sommaren förstås sin välkända räkfrossa. Underhållning med trubadurer under hela säsongen.
GIF kommer att samverka med MaCri vid olika arrangemang.

MaCri har varit GIF-partner under många år, men 2018 utökas samverkan betydligt.

På bilden handslag med Urban Bergstedt från MaCri och GIFs oförtröttlige Kenneth Eriksson.

TACK MaCri FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra större PARTNER för 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45