GULDPARTNER 2018

Vi brjar februari med ytterligare tv GULDPARTNER som r klara infr 2018 och som r med GIF p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Proline finns i Tanumshede och r leverantr av reklam, profil, arbetsklder inom alla yrkesgrupper. Med en modern maskinpark har de egen produktion av skyltar, banderoller, rollup, bildekaler, golvdekaler, tryck, brodyr m.m. I eget hus kan de printa upp till 2,50 m bredd.
De har varit sponsorer i flera r och satsar 2018 nnu mer p samverkan med GIF.

Printer r en printbroker, vilket innebr att de inte har egen produktion, inget eget tryckeri. Istllet har de ett ntverk av tryckerier som alla r noga utvalda efter kompetens. Med dessa har de sedan slutit avtal fr att f bra pris och bra villkor. Fretaget r baserat i Stockholm, men har lokal koppling genom Grebbestadsfdde Oscar Johansson.
De har varit sponsorer till GIF ngra r och har 2018 utkat samverkan med GIF.

TACK Proline och Printer FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra strre PARTNER under 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45