GULDPARTNER 2018

Vi kan nu presentera ytterligare tv GULDPARTNER som r klara infr 2018 och som r med GIF p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

JIBA frn Grebbestad r det lilla fretaget med stora kunskapsresurser. De marknadsfr immunbiologiska preparat, homeopatika, naturlkemedel och kosttillskott frn Tyskland och Sverige.
De har varit GIF-partners tidigare.

Vster Bygg AB med basen i Grebbestad ordnar allt frn sm till stora projekt och r huvudsakligen verksamma inom nybyggnation, reparation, om- & tillbyggnad av privatbostder. Men uppdragsgivare finns ven inom bde nringsliv och offentlig sektor i mellersta och norra Bohusln.
De har varit GIF-partner tidigare, men har i r utkat engagemanget i GIF.

P bilden ser ni till vnster Krister & Nina Jansson frn Jiba och till hger GIFs Kenneth Eriksson med Bjrn Listad frn Vster Bygg AB och Vster Konsult och Entreprenadteknik AB.

TACK Jiba AB och Vster Bygg AB FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra strsta PARTNER fr 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45