Veckovis och Radio Prime HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi glädjen att kunna presentera två företag som kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är Veckovis och Radio Prime, båda med väldigt tydlig lokal förankring genom sina respektive verksamhetsområden och ägarna.
De kommer att fortsätta vara GIFs marknadsföringsbyrå, där det mesta av lösningen på våra behov är samlat under en och samma koncernhatt.

Veckovis är en annonstidning som kommer ut en gång i veckan i Strömstads, Tanums och Munkedals kommuner. Varje onsdag dimper den ner direkt i brevlådan. Den är gratis för läsaren och innehåller många tips från annonsörer och även redaktionellt material med reportage.

Radio Prime är en musikstation med hög lokal förankring där lyssnaren står i centrum. De levererar den senaste informationen för området om trafik, väder (land & sjö), nöje samt Riksnyheter, livesändningar och tävlingar uppblandat med hits från 70-talet till idag.
Med snart 20 år i backspegeln kan man konstatera att kanalen fyllt ett efterlängtat behov hos lyssnare, turister och företag.

På bilderna handslag med Magnus Olsson, Veckovis och Cecilia Demegård, Radio Prime samt GIFs Anders Eklund.

TACK Veckovis och Radio Prime FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!


Titta här på bilder på våra största PARTNER för 2018.

.

GIF visar väldigt stark moral

Div I Södra
I förrgår 16:00

OSKARSHAMNS AIK
2-2

Arena Oskarshamn, Oskarshamn
Div I Södra
2018-10-27 15:00
MJÄLLBY AIF (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.