Veckovis och Radio Prime HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi gldjen att kunna presentera tv fretag som kommer att vara HUVUDPARTNER p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Det r Veckovis och Radio Prime, bda med vldigt tydlig lokal frankring genom sina respektive verksamhetsomrden och garna.
De kommer att fortstta vara GIFs marknadsfringsbyr, dr det mesta av lsningen p vra behov r samlat under en och samma koncernhatt.

Veckovis r en annonstidning som kommer ut en gng i veckan i Strmstads, Tanums och Munkedals kommuner. Varje onsdag dimper den ner direkt i brevldan. Den r gratis fr lsaren och innehller mnga tips frn annonsrer och ven redaktionellt material med reportage.

Radio Prime r en musikstation med hg lokal frankring dr lyssnaren str i centrum. De levererar den senaste informationen fr omrdet om trafik, vder (land & sj), nje samt Riksnyheter, livesndningar och tvlingar uppblandat med hits frn 70-talet till idag.
Med snart 20 r i backspegeln kan man konstatera att kanalen fyllt ett efterlngtat behov hos lyssnare, turister och fretag.

P bilderna handslag med Magnus Olsson, Veckovis och Cecilia Demegrd, Radio Prime samt GIFs Anders Eklund.

TACK Veckovis och Radio Prime FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra strsta PARTNER fr 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45