Bilder från gårdagens träning och möte

25 bilder från gårdagens träning och möte finns nu i galleriet. Gå via länk nedan eller via Galleri i menyrad

Mötet handlade lite kommande säsong, spelsätt, regler vid frånvaro, försvar och anfallsspel. Men inget vi går djupare in på här.

Största nyheten var annars att skadade spelaren Mattias Svensson numera kommer att ingå i ledarstaben som resurs på träningar.

Sedan så förlängde ju även Jonas Henriksson med Grebbestad över 2018 men det hade vi en nyhet om igår.

Se lite bilder från dagens träning och möte

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45