GULDPARTNER 2018

Vi kan nu presentera ytterligare tre GULDPARTNER som är klara inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

COOP Grebbestad är den lokala COOP-butiken i Grebbestad som är en viktig resurs för att förse boende och besökare i Grebbestad med det som behövs av livsmedel och andra hushållsprodukter.
De har varit GIF-partner flera år, men nu växlat upp ett snäpp i samverkan med GIF.

Derome Träminuten finns i Tanumshede och är en del av den stora Derome-koncernen. Fullsorterad bygghandelsanläggning, spetskompetens inom varje produktområde och en effektiv lager- och leveranshantering gör Derome till hantverkarens helhetsleverantör.
De har varit partner till GIF tidigare.

JLS Rör i Väst är ett privatägt företag med kontor i Grebbestad som startades 2007. JLS bedriver verksamhet inom VVS-branschen med inriktning mot rör där ledstjärnan för tjänster är kvalitet och ansvarstagande. JLS Rör har fullfjädrade rörinstallatörer med gedigen kunskap om hur en högkvalitativ installation ska gå till.
JLS Rör har varit partner till GIF flera år.

TACK COOP Grebbestad, Derome Träminuten och JLS Rör i Väst FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra PARTNER för 2018.

.

Good luck ”Beckenbauer”