Sommarledigheten är slut

Vilan är kort för fotbollspelare och när semestern börjar då börjar man träna igen. Efter sju träningspass är det nu dags för match mot Herrljunga på lördag.

Matchen går kl. 16 för er som vill komma och se. Annars har det varit lite si och så med träningsnärvaron på sina håll även om en del har giltliga orsaker.

Till matchen mot div 3-laget Herrljunga har Sven-Tommy tagit ut en högst preliminär trupp. Spelare med frågetecken har ej lämnat klartecken för match ännu.

Dessutom, pga en hel del frånvaro, kommer Grebbestad att låna in en norrman som ligger på Saltviks Camping och tränar med Grebbestad under sin semester.

Truppen:

?Arber plava?
Daniel Lanndén
Erik Ernestes
?Fredrik Joling?
Henrik Edvardsson
Håkan Hansson
Jan Svensson
Markus Svensson
?Martin Johansson?
Martin Kallin
Niklas Palm
Otto Jahnson-Bock
Peter Karlsson
Robin Olsson
Ronny (norrmannen, har ej efternamn)

Spelare nedan kan ej vara med pga diverse orsaker:

Ahmed Rashid - Snickrar hemmavid
Daniel Visone - Jobbar
Jonas Söderlund - Skadad, lår
Julian Herrera - Jobbar
Stratos Kenstanlis - Resa
Tomas Meijer - Skadad, finger

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00