Nu kommer omgång 3 i #swisharödsvart

Swisha valfritt belopp (minst 20 kr) och gåva till föreningen samt svara rätt på omgångens fråga, så har du chans att vinna fina sponsorpriser.
Varannan vecka har vi en ny tävling och ny vinnare.

Vi driver #swisharödsvart i förhoppning om att fler vill/kan vara med och bidra till föreningslivet, samtidigt som det finns chans att vinna fantastiska priser.

Målet med #swisharödsvart är att dra in extra medel till föreningen.

Det blir dragning av vinnare i denna omgång söndagen den 21 januari.

Exempel: Omgångens fråga i #swisharödsvart:
Vilken engelsk spelare, som senare kom att spela i bl.a. Chelsea, spelade i GIF 1985?

Exempelsvar:
Nisse som sett #swisharödsvart på sociala medier, bestämmer sig för att vara med i tävlingen, då veckans vinst är ett presentkort på en sportaffär i närheten. Han bestämmer sig för att bidra med 100:- till föreningen och swishar samtidigt som han i meddelandet svarar: Dennis Wise.
5 dagar senare utses Nisse till lycklig vinnare.

För att #swisharödsvart ska vara intressant från vecka till vecka, så har några av våra Partners sponsrat attraktiva vinster.
Tävling, priser och vinnare kommer att presenteras via vår hemsida: www.grebbestadsif.se.
Ju mer frekvent ni swishar, desto större chans att vinna och desto mer stöttar ni #GrebbestadsIF

Självklart tar vi gärna emot fler priser, om ert företag önskar sponsra.
Ju fler vinster vi mottager, desto längre lever tävlingen.

OMGÅNGENS FRÅGA:
Ett antal hårt slitande eldsjälar är engagerade i föreningen, en av dessa är vår kassör!
Vad heter han/hon?

Swisha valfri gåva (minst 20 kr) samt svaret på omgångens fråga till 123 038 6813

Omgångens premie:
Presentkort från Blomsteraffären Kompassrosen Tanum/Grebbestad samt en GIF-mössa/keps.
(Totalt värde ca 500:-)

Lycka till och TACK !!

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Södra
2018-06-17 17:00