Jesper Carlzon lämnar Grebbestads IF för Munkedals IF

Jesper kom i höstas inför slutspurten och breddade upp truppen i jakten på seriesegern. Men nu väljer Jesper att lämna för satsande Munkedals IF

Sedan tidigare har Erik Andreasson lämnat för Munkedal dit nu alltså Jesper Carlzon ansluter.

Jesper fick under hösten sex inhopp för Grebbestad.

Man skriver på Munkedals hemsida att man är man är mycket nöjda med Grebbestad om en snabb och smidig övergång. Som anledning för Jesper till övergången sägs bristen på tid spela en stor roll för satsning på div 1-spel med Grebbestad

Grebbestads IF tackar Jesper för hans insatser och önskar honom lycka till framöver

Nedan en sammanställning på spelare klara för 2018 samt vilka som lämnat

Se lite fler bilder på vilka som är klara :
Se vilka som är klara Truppen 2018 :

Det innebär att just nu är 14 spelare klar samt 3 ledare: Klicka på resp. namn så kommer ni till personens egna sida.

Ledare:

Marcus Broberg Kungshamns IF
Mattias Svensson Missade 2017 och missar även 2018 pga skada

Jesper Carlzon

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45