ProJob Workwear AB HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi den stora glädjen att presentera ett för GIF helt nytt företag som kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är ProJob Workwear AB, ett företag med lokal koppling genom ägaren New Wave Group-koncernen och Torsten Jansson från Dingle.

Ursprunget till ProJob härrör från 1940-talet då den till Amerika utvandrade Johan Andersson efter 20 år som snickare fick ett par ordentliga snickarbyxor av sin fru Saga. Johans arbetskamrater såg byxorna och ville köpa. Snart sydde Saga snickarbyxor från morgon till kväll. Johan och Saga kom också på nya produkter att utveckla tillsammans. Bland annat uppfann de lösningar med hjälp av fickor och bälten – lösningar som idag har utvecklats till ett helt bärsystem.
Efter mer än trettio år i Amerika bestämde sig Johan och Saga för att återvända till Sverige. De tog båten hem, tillsammans med mönster, tyg och nya idéer. I femtiotalets Sverige togs de nya arbetskläderna emot med glädje och lättnad. Både Johan och Saga kunde arbeta med att göra ritningar och sy på heltid. Det var dags att komma på ett namn på företaget, ett namn som sa vem kläderna var till för och som bar spår av tiden i Amerika. ProJob var fött.

Idag är ProJob en del av den svenska koncernen New Wave Group AB, ett företag som länge har sysslat med profil- och sportkläder. Tack vare den kunskap om funktionella plagg som redan finns inom koncernen, kan New Wave Group föra vidare det som Johan och Saga en gång startade som snickare
ProJobs affärside är att genom återförsäljare tillhandahålla funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder och tillbehör av högsta kvalitet. Genom god design, funktionella lösningar och att alltid sätter användaren i centrum, vill de skapa den bästa totallösningen för både användaren och dennes arbetsgivare.

Dialog kring partnerskap med GIF har pågått en tid och idag blev det klappat och klart vid ett möte i Dingle.

På bilden ses handslaget med Patrik Andersson till vänster och GIFs Thommy Nilsson.

TACK ProJob Workwear FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra PARTNER för 2018.

.

Var det kalas inatt? Man kan tro det av de senaste kommentarerna, haha

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF