ProJob Workwear AB HUVUDPARTNER 2018

Idag har vi den stora gldjen att presentera ett fr GIF helt nytt fretag som kommer att vara HUVUDPARTNER p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Det r ProJob Workwear AB, ett fretag med lokal koppling genom garen New Wave Group-koncernen och Torsten Jansson frn Dingle.

Ursprunget till ProJob hrrr frn 1940-talet d den till Amerika utvandrade Johan Andersson efter 20 r som snickare fick ett par ordentliga snickarbyxor av sin fru Saga. Johans arbetskamrater sg byxorna och ville kpa. Snart sydde Saga snickarbyxor frn morgon till kvll. Johan och Saga kom ocks p nya produkter att utveckla tillsammans. Bland annat uppfann de lsningar med hjlp av fickor och blten lsningar som idag har utvecklats till ett helt brsystem.
Efter mer n trettio r i Amerika bestmde sig Johan och Saga fr att tervnda till Sverige. De tog bten hem, tillsammans med mnster, tyg och nya ider. I femtiotalets Sverige togs de nya arbetsklderna emot med gldje och lttnad. Bde Johan och Saga kunde arbeta med att gra ritningar och sy p heltid. Det var dags att komma p ett namn p fretaget, ett namn som sa vem klderna var till fr och som bar spr av tiden i Amerika. ProJob var ftt.

Idag r ProJob en del av den svenska koncernen New Wave Group AB, ett fretag som lnge har sysslat med profil- och sportklder. Tack vare den kunskap om funktionella plagg som redan finns inom koncernen, kan New Wave Group fra vidare det som Johan och Saga en gng startade som snickare
ProJobs affrside r att genom terfrsljare tillhandahlla funktionella och ergonomiskt riktiga arbetsklder och tillbehr av hgsta kvalitet. Genom god design, funktionella lsningar och att alltid stter anvndaren i centrum, vill de skapa den bsta totallsningen fr bde anvndaren och dennes arbetsgivare.

Dialog kring partnerskap med GIF har pgtt en tid och idag blev det klappat och klart vid ett mte i Dingle.

P bilden ses handslaget med Patrik Andersson till vnster och GIFs Thommy Nilsson.

TACK ProJob Workwear FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra PARTNER fr 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45