Träningsstart för Grebbestad och så även för Olle

Grebbestad IF öppnar 2018 med två frivilliga träningspass onsdag och torsdag. På måndag drar man igång på riktigt så att säga.

Mest glädjande idag: Olle Kristoffersson löptränar!

Olle Kristoffersson drog av korsbandet strax för seriestart ifjol, närmare bestämt 22 mars i en DM-match mot Stångenäs där Grebbestad vann med 13-0

Nu, ca sju månader efter operationen, löptränar Olle lite lätt igen.

Under överseende från Matti Demegård kommer Olle sakteliga att stegra upp sin träning.

Olle Kristoffersson

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45