GULDPARTNER 2018

Vi vill här presentera fyra GULDPARTNER som är klara inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Havstens Fastighetsförvaltning är ett lokalt familjeföretag som drivs av andra generationen Ericsson. Deras fastigheter finns i Tanums kommun från Sannäs i norr till Hamburgsund i söder, 25 fastigheter med ca 300 lägenheter samt 25 butiks- och industrilokaler.
Havstens Fastighetsförvaltning har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan många år.

Tetra Pak Inventing finns i Fjällbacka och är en del av den gigantiska koncernen Tetra Pak. De har utvecklat förpackningar för livsmedel som bevarar innehållets näringsvärde och smak. Tack vare deras teknik har det blivit betydligt lättare att förpacka och distribuera flytande produkter till konsumenterna.
Tetra Pak Inventing har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan många år.

Grebbestad Färg & Marin är den fullsorterade butiken med det mesta som ett hushåll behöver - från häftiga båtar och fyrhjulingar till grillar, verktyg, skruv och mutter och allt däremellan…
Grebbestad Färg & Marin har varit GIF-sponsor sedan flera år.

Svensk Fastighetsrådgivning erbjuder rådgivningstjänster till fastighetsägare vid försäljning samt förvärv av fastigheter och fastighetsbolag. Vid säljuppdrag använder de sitt nätverk i breda eller smala anpassade försäljningsprocesser för att hitta bästa möjliga köpare.
Svensk Fastighetsrådgivning har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan förra året.

TACK Havstens Fastighetsförvaltning, Tetra Pak Inventing, Grebbestad Färg & Marin och Svensk Fastighetsrådgivning FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra PARTNER för 2018.

.

Var det kalas inatt? Man kan tro det av de senaste kommentarerna, haha

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF