GULDPARTNER 2018

Vi vill hr presentera fyra GULDPARTNER som r klara infr 2018 och som r med GIF p resan vi r inne i, frn div. 4 till div. 1 p 5 r.

Havstens Fastighetsfrvaltning r ett lokalt familjefretag som drivs av andra generationen Ericsson. Deras fastigheter finns i Tanums kommun frn Sanns i norr till Hamburgsund i sder, 25 fastigheter med ca 300 lgenheter samt 25 butiks- och industrilokaler.
Havstens Fastighetsfrvaltning har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan mnga r.

Tetra Pak Inventing finns i Fjllbacka och r en del av den gigantiska koncernen Tetra Pak. De har utvecklat frpackningar fr livsmedel som bevarar innehllets nringsvrde och smak. Tack vare deras teknik har det blivit betydligt lttare att frpacka och distribuera flytande produkter till konsumenterna.
Tetra Pak Inventing har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan mnga r.

Grebbestad Frg & Marin r den fullsorterade butiken med det mesta som ett hushll behver - frn hftiga btar och fyrhjulingar till grillar, verktyg, skruv och mutter och allt dremellan
Grebbestad Frg & Marin har varit GIF-sponsor sedan flera r.

Svensk Fastighetsrdgivning erbjuder rdgivningstjnster till fastighetsgare vid frsljning samt frvrv av fastigheter och fastighetsbolag. Vid sljuppdrag anvnder de sitt ntverk i breda eller smala anpassade frsljningsprocesser fr att hitta bsta mjliga kpare.
Svensk Fastighetsrdgivning har varit GIF-sponsor i Ungdomssektionen sedan frra ret.

TACK Havstens Fastighetsfrvaltning, Tetra Pak Inventing, Grebbestad Frg & Marin och Svensk Fastighetsrdgivning FR ATT NI R MED P RESAN !!

Titta hr p bilder p vra PARTNER fr 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45