STJÄRNPARTNER 2018

Vi kan idag presentera ytterligare en STJÄRNPARTNER som är klar inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Malmbergs är en av landets starkaste aktörer inom området elmateriel. Affärsidéen är att kombinera ett brett sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter med god logistik, hög servicenivå och kundanpassade tjänster. Kärnan i verksamheten är direktimport från tillverkande företag och effektiv distribution.
MALMBERGS har varit GIF-sponsor sedan flera år.

TACK Malmbergs FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra PARTNER för 2018.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45