Lätt träningsstart i morgon onsdag

Onsdag och torsdag har Grebbestad frivilliga träningar. Därefter på måndag 8:e januari drar det igång på allvar inför 2018 års säsong och div 1

Det blir alltså en lättare start och då frivillig i morgon och på torsdag för Grebbestad. Eller som Jimmie Larsson sa: - Då ses vi på måndag!

Hur som helst gott att det äntligen drar igång.
Första träningsmatchen: Redan 3:e februari mot tufft motstånd: IK Gauthiod.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45