IntBiz Solutions AB & Q-Meet Nordic AB HUVUDPARTNER 2018

Arbetet med att skapa en ekonomisk plattform för debuten i div. 1 fortsätter oförtrutet även under julveckan

Idag har vi glädjen att presentera en företagskonstellation som kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är IntBiz Solutions AB, ett företag med lokal koppling genom ägaren Patrik Franzén (tidigare Isaksson) som är född och uppvuxen i Grebbestad, och dotterbolaget Q-Meet Nordic AB .
Vi är mycket stolta att även fortsatt få vara en del av Grebbestads IF´s framgångar. Som gammal bänknötare i GIF´s pojklag så värmer det extra att kunna bidra och få vara delaktig på denna smått otroliga resa. Vi ser fram emot en spännande säsong och många trevliga stunder på Siljevi!

IntBiz Solutions AB har funnits sedan 2004 och består av två avdelningar och ett dotterbolag.
- IntBiz Consulting: erfarna IT-konsulter med bred kunskap gällande dagens IKT lösningar och specialiserade på produkt- och licensrådgivning samt utbildning.
- SAM Solutions: Software Asset Management är en partner med fördelen av att vara oberoende, helt utan någon egen licensförsäljning.
Idag är IntBiz Solutions AB ett starkt varumärke där konsulterna bär på unika branschkunskaper och där engagemang, långsiktighet och samarbete är några av nyckelorden. Detta förstärks av ett nära och framgångsrikt samarbete med flera av världens största mjukvarutillverkare.
- Dotterbolaget Q-Meet Nordic AB, med Patriks hustru Jane som VD, är ett Strömstadbaserat företag med lång erfarenhet inom marknadskommunikation. Företagets grundtanke är att proaktivt hjälpa företag bearbeta befintliga och nya kunder för att på så sätt öka deras marknadsnärvaro. Företaget effektiviserar och utvecklar kundernas säljorganisation genom en väl beprövad metodik, baserad på många års erfarenhet av att skapa kvalitativa kundmöten. Q-Meet arbetar med ett nordiskt perspektiv mot alla branscher och segment, där man framgångsrikt förser sina kunder med förutsättningar att bryta ny mark.

IntBiz Solutions har varit huvudsponsor under några år och uppgraderar i och med dagens avtal sitt engagemang i GIF, vilket vi är mycket tacksamma, glada och stolta för.

På bilden ett ”golden handshake” med Patrik Franzén och GIFs Kenneth Eriksson efter dagens frukostmöte på Sjögrens i Backen.

TACK IntBiz Solutions AB & Q-Meet Nordic FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder med de nya HUVUDPARTNERS vi har klara inför 2018

.

Craft HUVUDPARTNER 2018 ICA Nära Grebbestad HUVUDPARTNER 2018 Sparbanken Tanum är GIFs första HUVUDPARTNER inför 2018

Vad händer med Torslanda killen Felix?

Div I Södra
2018-11-10 14:00

HUSQVARNA FF
3-2

Vapenvallen, Husqvarna
Träningsmatch
2019-02-09 13:00
STENUNGSUNDS IF (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.