ICA Nära Grebbestad HUVUDPARTNER 2018

Sedan en tid arbetar vi på flera olika plan med förberedelser inför 2018 och spel i div. 1 - organisatoriskt, arenamässigt och ekonomiskt. Ett led i detta är att bygga nätverk med partners som är beredda att stötta GIF och ge oss den ekonomiska bas som verksamheten behöver.

En av GIFs grundpelare är att vi skall vara en starkt lokalt förankrad förening med en bred ungdomsverksamhet som utvecklar individer och lag så vi får en bas av GIF-fostrade spelare i våra seniorlag.
Det är därför extra roligt och viktigt att samhällets ICA-företag, ICA Nära Grebbestad, kommer att vara HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Samarbetet med ICA i Grebbestad, som gäller flera olika områden, är mångårigt och det gläder oss i GIF.

På bilden ett "golden handshake" med Magnus Berglund från ICA och Kenneth Eriksson från GIF.

TACK ICA NÄRA GREBBESTAD FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

.

Craft HUVUDPARTNER 2018 IntBiz Solutions AB & Q-Meet Nordic AB HUVUDPARTNER 2018 Sparbanken Tanum är GIFs första HUVUDPARTNER inför 2018

Grebbestadsbor och alla GIF-fans - vi ses på Sparvallen imorgon senast 14.55 för att stötta rödsvart i match mot Karlskroniterna. Forza GIF !

Div I Södra
Igår 15:00