#16 Jimmie Larsson förlänger med Grebbestad

Jimmie Larsson försätter i Grebbestad och är därmed klar för sin fjärde säsong med Grebbestads IF.

Jimmie Larsson: En kille som alltid gör ett grymt bra jobb. Men som kanske inte alltid för kredit för det? Detta förmodligen för att han är placeringssäker och då befinner han sig ofta på rätt plats direkt och behöver därmed sällan göra de spektakulära brytningarna som då kanske syns mer.

Hej Jimmie, hur känns det men nyskrivet kontrakt
- Jo det känns jättebra

Din tredje säsong i Grebbestad slutade på ett fantastiskt sätt, med serieseger och avancemang till div 1. Hade du någonsin kunna drömma om detta?
- Nej, inte ens nära. Jag trodde väl mer på att vi skulle hamna i mitten någonstans.

Var det lite med tanke på säsongen innan där det periodvis gick lite knackigt?
- Ja, dels det. Och så tycker jag att vi egentligen haft starkare trupper tidigare än i år men Matti Demegård, Jonatan Hårenberg och Mikael Mattsson fick ihop det bra

Fanns det någon som helst tvekan om att följa med upp i 1:an?
- Nej, absolut inte

I Grebbestad har du mestadels hållit till på en ytterbacksplats med undantag av 2017. Då blev Ulrik Karnström skadad och du fick kliva in centralt som en av mittbackarna. Överraskad över hur bra det gick?
- Nej, egentligen inte. Jag spelade mittback i Kungshamn någon säsong tidigare så jag var inte obekant med platsen. Men det är klart, det tog väl lite tid att acklimatisera sig. Men jag hade väldigt bra gubbar runt mig med så dom gjorde det lätt för mig.

Då önskar vi dig lycka till framöver med ett spännande div 1 under 2018
- Tack det samma

----------------------------------------------------

Vi tog ett snabbt ord med Peter Svensson, sportchef i Grebbestad: Det blev en ny påskrift idag då Jimmie Larsson har skrivit på. Jimmies tredje säsong med Grebbestad blev succéartad med storspel av honom och serieseger. Överraskad över Jimmies fina säsong som mittback?
- Nej, inte egentligen. Han hade väl en liten mellansäsong 2016. Men sedan så var ju hans första år med oss sjukt bra så överraskad blev jag verkligen inte utan jag vet att han är jäkligt bra.

Med Jimmies påskrift är därmed tre av fyra ordinarie från 2017 säsongen klara
- Ja, det känns ju bra. Dessutom är ju han bakom dessa (Jonatan Hårenberg) också klar. En målvakt och ett försvar som släppte in bara 17 mål känns ju viktigt att ha kvar in i 2018.

Något annat du har på gång?
- Nej. Jag jobbar som sagt hårt med den befintliga truppen, det är nr 1. Sedan har jag lite krokar ute på olika håll. Vi känner väl att vi behöver ha in ett par tre nya spelare vilket jag hoppas vi har när serien drar igång. Men målet är att ha truppen klar i slutet av januari.

Se lite fler bilder på vilka som är klara :
Se vilka som är klara Truppen 2018 :

Det innebär att just nu är 10 spelare klar samt 3 ledare: Klicka på resp. namn så kommer ni till personens egna sida.

Ledare:
Matti Demegård :