GIFs PARTNERPROGRAM 2018

Vår dialog med befintliga och nya partners som på olika sätt är intresserade av att stötta GIF under 2018 är i gång sedan en tid.
Vi har skapat ett helt nytt upplägg på vårt PARTNERPROGRAM inför den stora utmaningen att spela i div. 1.
Vi vill skapa möjligheter för partners att i ännu högre grad dra nytta av det nätverk som GIF-partners utgör. Under 2018 kommer vi anordna ett antal nätverksbyggande träffar, föreläsningar i intressanta ämnen samt andra aktiviteter som Kickoffträff där du som GIF-partner erbjuds möjligheter att deltaga.
I vår nya Partnerlounge på Siljevi träffas vi i samband med matcher för enklare förtäring och mycket fotbollstjöt.
Välkomna att höra av er för en diskussion om lämpligt Partnerprogram

Vårt mål är att bygga ett av Bohusläns bästa nätverk för företagare - kom med och låt oss bygga tillsammans.

Här är våra tankar i stort:

HUVUDPARTNER med bl.a. framträdande exponering på matchdräkter, på GIFs sociala medier, på Siljevi och i GIF-program samt ett stort antal nätverksmöjligheter och träffar tillsammans med övriga GIF-partners. 8 personer inträde till Partnerlounge på Siljevi.
Som Huvudpartner exponeras ert företag maximalt.

STJÄRNPARTNER med bl.a. exponering på matchdräkter, på GIFs sociala medier, på Siljevi och i GIF-program samt ett antal nätverksmöjligheter och träffar tillsammans med övriga GIF-partners. 6 personer inträde till Partnerlounge på Siljevi.

PLATINAPARTNER med bl.a. exponering på uppvärmningsdräkter, på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. 4 personer inträde till Partnerlounge på Siljevi.

GULDPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. 3 personer inträde till Partnerlounge på Siljevi.

SILVERPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. 2 personer inträde till Partnerlounge på Siljevi.

BRONSPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program. 1 person inträde till Partnerlounge på Siljevi.

KLUBB 1922 med årskort Siljevi, 1 matchboll, medlemskap, sommarträff och exponering på GIFs sponsorhemsida.

BUSSPARTNER där du kan köpa platser i supporterbuss vid någon bortamatch.

MATCHBOLLAR till valfritt antal matcher.

ARENASKYLTAR på Siljevi i olika storlekar. Helt nytt utbud med skyltar upp till 12 m.

ANNONS i GIF-program i olika storlekar.

ÅRSKORT på Siljevi.

MEDLEMSKAP i GIF.

Vi skräddarsyr naturligtvis ditt eget paket allt efter dina önskemål - hör bara av dig.

Är du intresserad och vill ha mer information eller erhålla vår helt nya Partnerbroschyr så kontakta gärna någon i GIFs Marknadsgrupp enligt nedan:

Kenneth Eriksson, ordf. 0708-241130, mail: kenneth.eriksson@protoma.se
Thommy Nilsson 0709-172375, mail: thommy.nilsson@kisuma.se
Rolf Bergstedt 0709-904120, mail: rolfb@hotmail.se
Jonas Henriksson 0722-456116, mail: jonas.henriksson@premier.se
Fredrik Abrahamsson 0733-476320, mail: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se
Jens Ohlson 0709-192805, mail: jens@ohlsonfoto.com
Peter Svensson 0705-729395, mail: lillen.svensson@telia.com
Anders Eklund 0708-710698, mail: eklund.grebbestad@telia.com

Vi kommer mer än gärna och besöker Dig och ditt företag för en presentation och diskussion om hur vi tillsammans kan utveckla vårt ekonomiska samarbete.

Läs tidigare nyheter

2017-10-15 15:00