Mergim Berisha förlänger med Grebbestad

Idag blev det klart att Mergim Berisha förlänger med Grebbestad. Mergim kom i fjol från Svane och gjorde en mycket fin första säsong med Grebbestad.

Mergim Berisha: Som sagt en mycket bra första säsong med Grebbestad. Deltog i 23 av 26 seriematcher där samtliga var från start. 2 mål fick vi från Mergim där båda faktiskt var mot Lidköping hemma resp. borta. Dessutom gjorde han ytterligare två mål i en träningsmatch mot Kongahälla. 5 varningar samt 1 rött kort i serien. Det röda kortet i serien gör att Mergim är avstängd 1 april-14 april 2018.

Hej Mergim, hur känns det men nyskrivet kontrakt
- Det känns bra och jag är glad över att få stanna ett år till här. Jag vill vara med på den här resan som vi nu skall göra 2018 med Grebbestad. Så det känns bra.

Då måste vara nöjd med din första säsong, serieseger samt att du själv gjorde en stark säsong
- Det har gått över förväntan. Jag skrev på sent, tror det var i mars. Ungefär när fönstret skulle stänga. Jag trodde inte alls att jag skulle vara med och vinna serien men som du säger, vi gjorde det väldigt bra med laget och så gick det även bra för mig personligen.

Överraskad att du så snabbt kom in i gänget, laget och som startspelare?
- Som startspelare var jag allt lite förvånad. Jag hade räknat med att få kriga lite där för en plats men det gick som sagt bra. Att komma in i gänget var inga problem. Grabbarna välkomnade mig direkt första dagen och det kändes bara rätt och det klickade med alla.

Då önskar vi dig lycka till framöver med ett spännande div 1 under 2018
- Tack du, tack!

----------------------------------------------------

Vi tog ett snabbt ord med Peter Svensson, sportchef i Grebbestad: Det blev en ny påskrift idag då Mergim Berisha har skrivit på. Mergim hade en utmärkt första säsong
- Ja det hade han. Överraskande bra. Det låter väl lite konstigt men jag visste han var bra men han har varit ännu bättre än vad ja kände till innan. Så det är riktigt kul att han förlänger.

Då har alla de tre centrala innermittfälltarna (de som spelade mest där) skrivit på. Det måste kännas bra
- Ja det gör det ju självklart. Men jag vill ju ha med alla fjolårets spelare så alla är lika viktiga och det känns som det rullar på nu.

Mergim kom ju in med kort varsel före seriestart men klev direkt in och blev ordinarie
- Ja precis. Som jag så så överraskade han på mig och även på de andra. Han kom ju in sent i laget och var ju inte med på försäsongen med laget, vinterdelen. Så det skall bli kul och se vad han kan prestera när han är med hela den biten med.

Något annat du vill tillägga, något mer på gång just nu?
- Nej, jag har väl inget som är klart så just nu och jag jobbar som sagt hårdast med att få påskrifter från 2017 års lag och det är några stycken kvar där som jag vill ha in inom kort. Men just nu inget klart där.

Se lite fler bilder på vilka som är klara :
Se vilka som är klara Truppen 2018 :

Det innebär att just nu är 8 spelare klar samt 3 ledare: Klicka på resp. namn så kommer ni till personens egna sida.

Ledare:
Matti Demegård :