Sparbanken Tanum är GIFs första HUVUDPARTNER inför 2018

Sedan en tid har vi på flera olika plan arbetat med förberedelser inför 2018 och spel i div. 1 - organisatoriskt, arenamässigt och ekonomiskt. Ett led i detta är att bygga nätverk med partners som är beredda att stötta GIF och ge oss den ekonomiska bas som verksamheten behöver.

En av GIFs grundpelare är att vi skall vara en starkt lokalt förankrad förening med en bred ungdomsverksamhet som utvecklar individer och lag så vi får en bas av GIF-fostrade spelare i våra seniorlag.

Det är därför extra roligt och viktigt att bygdens egen bank, SPARBANKEN TANUM, är först med att bli HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är ett mer än 80 år långt samarbete som nu fortsätter och vidareutvecklats - vi har hittat papper från 1937 som visar att Sparbanken Tanum (då Tanums Sparbank) redan då var en viktig samspelspartner till GIF.

TACK SPARBANKEN TANUM FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

.

Intervju med Henrik Carlsson Sparbanken Tanum