Sparbanken Tanum är GIFs första HUVUDPARTNER inför 2018

Sedan en tid har vi på flera olika plan arbetat med förberedelser inför 2018 och spel i div. 1 - organisatoriskt, arenamässigt och ekonomiskt. Ett led i detta är att bygga nätverk med partners som är beredda att stötta GIF och ge oss den ekonomiska bas som verksamheten behöver.

En av GIFs grundpelare är att vi skall vara en starkt lokalt förankrad förening med en bred ungdomsverksamhet som utvecklar individer och lag så vi får en bas av GIF-fostrade spelare i våra seniorlag.

Det är därför extra roligt och viktigt att bygdens egen bank, SPARBANKEN TANUM, är först med att bli HUVUDPARTNER på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Det är ett mer än 80 år långt samarbete som nu fortsätter och vidareutvecklats - vi har hittat papper från 1937 som visar att Sparbanken Tanum (då Tanums Sparbank) redan då var en viktig samspelspartner till GIF.

TACK SPARBANKEN TANUM FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

.

Intervju med Henrik Carlsson Sparbanken Tanum ICA Nära Grebbestad HUVUDPARTNER 2018 Craft HUVUDPARTNER 2018 IntBiz Solutions AB & Q-Meet Nordic AB HUVUDPARTNER 2018

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45