Kvartett förlänger med Grebbestad!

Äntligen! Vi har väntat på förlängningar och nu när tränarna är klara så börjar namnen trilla in. För idag kan vi glädjande meddela att Tobias Carlsson, Anton Henriksson, Felix Norén och Markus Svensson förlängt med Grebbestad för 2018!

Peter Svensson, sportchef i Grebbestad, för dryga veckan sedan blev det klart med tränarna. Nu börjar spelarnamn trilla in med. 4 man har skrivit på ikväll och det känns väl skönt?
- Ja det känns riktigt skönt. Det är fyra trotjänare med som varit med i princip hela vägen från div 4 så det är riktigt kul.

Något litet extra att säga om kilarna som skrivit på?
- Det är fyra killar som alla varit startspelare hela året så det är klart att det är jätteviktigt att få med dom på tåget.

Nu när dessa fyra skriver på, kan vi vänta oss fler påskrifter det närmaste?
- Ja, jag har ju jobbat brett med samtliga spelare så jag hoppas det rulla in i ganska snabb takt här nu. Att dom här fyra skrivit på hoppas jag kan påverka dom övriga i deras beslut om hur dom skall göra. Och vem vet, det kanske kan komma mer i morgon, avslutar Peter hemlighetsfullt

------------------------------------------

Tobias Carlsson: A-lagsdebut 2011 16 år gammal. Imponerade såpass i debuten att han sedan dess varit fast i startelvan. Blir allt bättre och oerhört glädjande att Tobias väljer att fortsätta i Grebbestad. Spelade 25 av 26 matcher i år.

Anton Henriksson: Även Anton 22 år gammal. 2010 gjorde han 13 a-lagsmatcher 15 år gammal. Var sedan med fram till 2014 då han lämnade för Örryte IS efter halva säsongen. 2016 hösten hade han ett låneavtal med Grebbestad och kunde då spela för ÖIS och GIF. Skrev på 2017 för Grebbestad igen och blev den gånga säsongen poängbäst (mål + assist). En av tre spelare som startade samtliga 26 matcher i årets serie.

Felix Norén: 24 år och gjorde i mina ögon sin klart bästa säsong så här långt för GIF. Debut 2008 15 år gammal. Över 20 matcher varje år med fjolåret som undantag. I är en av tre spelare som startade alla 26 matcherna. Två mål i serien i år, hans första sedan säsongen 2013. Hade dessutom att antal fina skottlägen som antingen räddades eller att skotten smet precis utanför.

Markus Svensson: Lagets kapten och ”åldersman” med sina 28 år. Ok ett par man är äldre... A-lagsdebut 2004. Värvades till Oddevold 2009 och spelade där tre säsonger innan han skrev på för Grebbestad 2012. Sex säsonger med tre seriesegrar sedan dess. Inte illa, Viktig kugge på mitten som i år startade 23 av 26 matcher.

Se lite fler bilder på vilka som är klara :
Se vilka som är klara Truppen 2018 :

Det innebär att just nu är 5 spelare klar samt 3 ledare: Klicka på resp. namn så kommer ni till personens egna sida.

Ledare:
Matti Demegård :
Jonatan Hårenberg :
Mikael Mattsson :

Spelare:
Tobias Carlsson :
Anton Henriksson :
Felix Norén :
Markus Svensson:
Jonatan Hårenberg :

Förluster:
Erik Andreasson : till Munkedal
Marcus Broberg : Ej klart
Mattias Svensson : Skadad, missade 2017 och missar även 2018

Anton Henriksson Tobias Carlsson Felix Norén Markus Svensson

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF