Vilka är klara för Grebbestad

Då kontrakt troligen börjar kritas på inom det närmaste börjar vi med en nyhet där vi kollar läget hur det ser ut just nu. Efter hand kommer nyheten uppdateras så snart en spelare skrivit på för Grebbestad. Just nu är det tränarteamet med Matti Demegård, Jonatan Hårenberg och Mikael Mattsson som är klara. Jonatan Hårenberg då även med som spelare naturligvis

Se lite fler bilder på vilka som är klara :

Det innebär att just nu är 1 spelare klar samt 3 ledare: Klicka på resp. namn så kommer ni till personens egna sida.

Ledare:
Matti Demegård :
Jonatan Hårenberg :
Mikael Mattsson :

Spelare:
Jonatan Hårenberg :

Förluster:
Erik Andreasson : till Munkedal
Marcus Broberg : Ej klart

Matti Demegård klar för 2018 Dom tog oss till 1:an och leder oss i 1:an

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00