Dom tog oss till 1:an och leder oss i 1:an

I lrdags blev Matti Demegrd klar som trnare. I kvll blev det klart att Jonatan Hrenberg och Mikael Mattsson finns vid Mattis sida ven under 2018.

Det betyder att samma gng som tog oss till 1:an trnar oss ven under 2018.

En lsning alla i Grebbestads IF r mycket njda med.

Vi terkommer med mer om detta.

Jonatan Hrenberg Matti Demegrd Mikael Mattsson Intervju med Matti Demegrd som i lrdags frlngde med Grebbestads IF Vilka r klara fr Grebbestad Matti Demegrd klar fr 2018

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
Idag 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.