Matti Demegård klar för 2018

Grebbestad har idag gjort klart med Matti Demegård som tränare för 2018.
Efter en fin första säsong var det hela tiden klart att han var förstavalet.

Och idag kom Grebbestad och Matti överens.

Ja det var för ca 20 minuter sedan jag nåddes av Peter Svensson. På promenad ute i de djupa skogarna, i skymningen fick jag ett missat samtal från Peter Svensson.

Fem minuter senare fick jag chansen att ringa tillbaka och fick då det glädjande beskedet.

Vi får återkomma med en intervju med Matti...

Matti Demegård Dom tog oss till 1:an och leder oss i 1:an Intervju med Matti Demegård som i lördags förlängde med Grebbestads IF Vilka är klara för Grebbestad

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00