Alla lotter sålda på GIFs unika tavellotteri, dragning på årsfesten

ALLA LOTTER SÅLDA ! Vi drar vinnaren på årsfesten 18 november.

Nu har du chansen att vinna en unik akvarell av Anna von Elern och samtidigt stötta GIF.
Anna har målat en fantastisk tavla från ett foto av Jens Ohlson och har skänkt den till GIF för att lottas ut.
Motivet är från sista matchen mot Skoftebyn och Anton Henrikssons härliga nick i mål efter 21 min, vilket gav GIF vinst med 1-0 och serieseger i div. II.

Det finns endast 100 lotter och de kostar 500 kr/st.

PASSA PÅ, detta är en ”once in a lifetime”-möjlighet. ...

Vill du köpa lotter kontakta GIF på info@grebbestadsif.se så du kan välja ett ledigt lottnr.

STORT TACK till Anna von Elern för detta unika konstverk som du donerat till GIF och till Jens Ohlson för att du fångade en fantastisk händelse på ditt foto.

.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00