T A C K från oss i GIF ...

... för blommor och alla värmande gratulationer via möten på stan, telefon, SMS, email, Facebook och Twitter samt all mediabevakning efter vår "Magiska söndag" med serieseger och avancemang till div. 1 2018.

Med stor ödmjukhet och tacksamhet har vi GIF-are de senaste dagarna gått på små moln av glädje efter en fantastisk säsong.

Nu ser vi med stor tillförsikt och spänning fram mot alla förberedelser inför föreningens kanske största upplevelse under 95-år - spel i div. 1 Södra under 2018 !

Från djupet av våra GIF-hjärtan TACK !

GREBBESTADS IF

.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00