T A C K från oss i GIF ...

... för blommor och alla värmande gratulationer via möten på stan, telefon, SMS, email, Facebook och Twitter samt all mediabevakning efter vår "Magiska söndag" med serieseger och avancemang till div. 1 2018.

Med stor ödmjukhet och tacksamhet har vi GIF-are de senaste dagarna gått på små moln av glädje efter en fantastisk säsong.

Nu ser vi med stor tillförsikt och spänning fram mot alla förberedelser inför föreningens kanske största upplevelse under 95-år - spel i div. 1 Södra under 2018 !

Från djupet av våra GIF-hjärtan TACK !

GREBBESTADS IF

.

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF