Kjell Simonsson

Vi har den smärtsamma plikten meddela att Kjell Simonsson har avlidit efter en längre tids sjukdom.
Genom familjeföretaget KS Connect AB har Kjell och Ann varit sponsorer i GIF, de senaste åren som en av våra huvudsponsorer.

Familjen Simonsson har haft Grebbestad som bas i många år, efter att de lämnat Karlskoga för Västkusten.
Gediget friluftsintresse och många nya vänner har gjort att Kjell och Ann snabbt blivit etablerade och omtyckta i Grebbestad.

GIF sörjer en mycket sympatisk person, Grebbestadsbo, supporter och sponsor.

Våra varma tankar går till Ann och familjen.

Kjell - RIP !

.

Kjell Simonsson

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF