Kjell Simonsson

Vi har den smrtsamma plikten meddela att Kjell Simonsson har avlidit efter en lngre tids sjukdom.
Genom familjefretaget KS Connect AB har Kjell och Ann varit sponsorer i GIF, de senaste ren som en av vra huvudsponsorer.

Familjen Simonsson har haft Grebbestad som bas i mnga r, efter att de lmnat Karlskoga fr Vstkusten.
Gediget friluftsintresse och mnga nya vnner har gjort att Kjell och Ann snabbt blivit etablerade och omtyckta i Grebbestad.

GIF srjer en mycket sympatisk person, Grebbestadsbo, supporter och sponsor.

Vra varma tankar gr till Ann och familjen.

Kjell - RIP !

.

Kjell Simonsson

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
I övermorgon 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.