Bilder Vänersborgs IF-Grebbestad

25 bilder finns nu i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri, eller via länk nedan:

Lite färre bilder än vanligt och med varierande kvalité. Inte helt enkelt i mörker och regn...

Se bilder från Vänersborgs IF-Grebbestad från Grebbestads hemsida

Vänersborgs IF-GIF 2-1 Vänersborgs IF Grebbestads andra förlust när Vänersborg vann med 2-1

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00