PASSA PÅ, platser kvar i supporterbussen på lördag till Lidköping som Sparbanken Tanum sponsrar

Henrik Carlsson är GIFs kontaktperson på huvudsponsorn Sparbanken Tanum, och han kom med den härliga idéen att stötta GIF genom att fixa en supporterbuss till Lidköping lördag 16 september.
Självklart tackade vi ja till detta erbjudande.
Läs här nedan och på bankens sida på Facebook.

TACK SPARBANKEN TANUM, sådana initiativ är vi glada för !!

Sparbanken Tanum sponsrar med gratis supporterbuss – följ med! 😎⚽😍

Efter en fantastisk säsong ligger Grebbestads IF:s A-lag alltjämt i täten och med bara sex matcher kvar att spela är det hur spännande som helst!
Som huvudsponsor till GIF vill vi så klart göra allt vi kan för att hjälpa klubben att vinna serien och ta sig upp i ettan.
Därför sponsrar vi nu med en supporterbuss den 16 september då GIF möter Lidköpings FK.
Vi åker med Strömstad Tanum Buss och Sparbanken Tanums kunder åker med helt gratis!!! 😁👌

Var, när & hur?
- Grebbestad IF – Lidköpings FK på lördag den 16/9 (matchstart kl. 15.00).
- Bussen avgår från Siljevi (kl. 12.30) och hämtar sedan upp passagerare på Bygdegårdsplanen i Tanumshede (kl. 12.40), Qstar Tanum (kl. 12.42), Grindmotet (kl. 12.55) och Håby busshållplats vid Rasta (kl. 13.10). Hemfärd direkt efter match.
Observera att tiderna är ungefärliga, var på plats i god tid!

För att ”hugga” en plats på bussen skickar du ett meddelande till oss på Facebook eller mejlar din anmälan till tips@sparbankentanum.se. Uppge namn och personnummer för samtliga personer samt vid vilken hållplats du/ni vill hoppa på bussen! Uppge också om ni är kunder i banken och/eller medlemmar i Grebbestads IF! 🚌

Priser:
- Sparbanken Tanum-kunder = GRATIS
- GIF-medlem men inte kund i banken = 50:-
- Alla andra = 300:-
(Betalning sker via Swish efter att din bokning bekräftats.)

Hoppas att ni vill följa med oss till Lidköping och heja fram Grebbestad till ytterligare en seger!
🤗 Forza GIF!

Kjell du har varit en del av oss och det är vi oerhört tacksamma för det, vi kommer ha dig i vårat minne. vila i frid Kjell Simonsson

2017-09-16 15:00

LIDKöPINGS FK