FBK Karlstad hemma på lördag - update

I våras vann Grebbestad med matchens enda mål inslaget av Granit Berisha efter 77 minuter. Detta i en match där Grebbestad kanske inte presterade på topp och FBK hade ett antal bra chanser i matchen.

Uppdaterad då jag missat att lägga in FBK´s målskyttar och det stod kvar Vårgårdas

Läs även FBK Karlstads tankar inför matchen på FBK Karlstads hemsida

FBK Karlstad När Grebbestad och FBK möttes i våras parkerade FBK på en 11:e plats. Efter den matchen har man klättrat en bit i tabellen och ligger som nykomling på en 8:e plats.
Man har 22 poäng och ligger på en ganska säker plats för det skall nog mycket till om man rasar ihop totalt nu med bara sju matcher kvar. Man har 11 poäng tillgodo på Lidköping under nedflyttningsstrecket.

Senast spelade man 1-1 hemma mot Uddevalla i en match där dom själva tyckte att man kunde ha legat under med mer än 0-1 som det stod efter 45 minuter.

Men sedan efter pausen ändrade man uppställning och kom in i matchen och kunde sedan kvittera.

Formmässigt har man vunnit och förlorat två matcher på de fem senaste och då även spelat kryss en gång.

Grebbestad En mycket säker seger senast hemma mot Vårgårda. 3-0 efter en mycket fin första halvlek som bäddade för segern. Många bra chanser i inledningen av matchen med ingen utdelning. Men Grebbestad malde på bra och efter hand som kom målen, två snabba i slutet av halvleken.

I andra halvlek bevakade Grebbestad mest matchen och kunde även öka på till 3-0 via ett självmål. Det fjärde vi fått med oss i år.
Tillbaka är nu Granit och Mergim Berisha som förra helgen spelade Champions League-kval i futsal med Uddevalla. Återstår att se om Granit är spelför då han haft lite känning och inte deltog i futsal-matcherna.
Med bara sju matcher kvar gäller det fortsatt att fokusera till 100 % på varje match och göra jobbet.

Vi tar en liten titt på tidigare möten med FBK Karlstad
Matcher sedan dessa börjades fyllas i på hemsidan, år 2000: Grebbestad och FBK Karlstad har mötts 1 ggr.
- Totalt matcher:  1 st, Grebbestad 1 vinster, 0 st oavgjort, FBK Karlstad 0 vinster, 1-0 i målskillnad
- Träningsmatcher:  Inga
- Tävlingsmatcher, serie, 1 st, Grebbestad 1 vinster, 0 st oavgjort, FBK Karlstad 0 vinster, 1-0 i målskillnad
- Fem senaste, senast först (endast 1 match): FBK-GIF 0-1 (2017)
- Det blir 1 mål i snitt/match mellan Grebbestad och FBK Karlstad
- Målrikaste matchen: 2017-05-20 FBK-GIF 0-1
- Antal 0-0 matcher: Ingen
- Största vinsten:  2017-05-20 FBK-GIF 0-1
- Största förlusten: Ingen
- Flest gjorda mål för Grebbestad:  2017-05-20 FBK-GIF 0-1
- Flest insläppta för Grebbestad: Inget insläppt
- Grebbestads senaste målskytt: Granit Berisha med segermålet 0-1 i 77:e minuten i våras.
- Se alla tidigare matcher som finns registrerade på Grebbestads hemsida Grebbestads IF-FBK Karlstad  genom åren

Tabelltoppen
1. Grebbestad 46p
2. Karlstad 43p
3. Trollhättan 41p
4. Gauthiod 40p
8. FBK Kalstad 22p

Fem senaste matcherna för Grebbestad, senast först
Grebbestad-Vårgårda 3-0

Lördag Vårgårda-Gauthiod
Söndag Trollhättan-Lerum
Måndag Uddevalla-Vänersborgs IF

FBK Karlstad-GIF 0-1 FBK Karlstad Grebbestads trupp mot FBK Karlstad Femte raka vinsten när FBK besegrades - update

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF