Återkoppling Fotbollsresan GIF Barn & Ungdom

Söndagen den 20:e augusti var det dags för fotbollsresa till Göteborg för våra aktiva barn och ungdomar. Målet var Gamla Ullevi och matchen IFK Göteborg – BK Häcken.

35 st förväntansfulla barn, ungdomar, föräldrar och ledare samlades på Siljevi för avfärd. Efter ett matstopp på vägen för att orka med hela kvällen nådde vi fram till Ullevi. Biljetter på sektionen rakt över Häckens klack gjorde att vi alla fick känna på rök från bengaler och lite hejaramsor från Hisingen. Tillsammans med drygt 13 000 andra fick vi se en jämn match som slutade 1-1. Ljudnivån och stämningen skiljde sig lite från Siljevi och tog nog ut sin rätt på hemvägen då det var ganska lugnt i bussen. Alla verkade nöjda med match och resa men det mumlades på några håll om att Grebbestads A-lag allt spelar bättre fotboll!

Foto: Marie Öqvist Text: Michael Torberntsson

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF