Grebbestad breddar truppen

Infr slutspurten av div 2 passar Grebbestad p att bredda truppen. In kommer tv killar som tidigare spelat i bla Oddevold - Peter Zwetsloot Isaksson och Jesper Carlzon

Jesper Carlzon kommer frmst att kmpa om en plats p mitten/anfall medans Peter Zwetsloot Isaksson finns med som backup p mlvaktssidan.

Hemsidan fr be om att f terkomma med lite mer info lite senare d man jag nddes av nyheten efter kl. 21 idag.

Peter Zwetsloot Isaksson Jesper Carlzon Intervju med Jesper Carlzon

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45