Missad bild Grebbestad-Trollhättan

Av någon anledning missade jag att ladda in denna bild igår. Bilden visar när Josef Daoud fint nickar in 2-2.

Bilden uppdaterad till övriga bilder vilket gör att det nu finns 40 bilder från matchen. Denna bild ligger dock först och inte i turordning då bilder hamnar i den ordning de laddas in.

Se bilder från Grebbestad-Trollhättan från Grebbestads hemsida

GIF-FC Trollhättan 3-2 FC Trollhättan Bilder Grebbestad-Trollhättan Grebbestad vann seriefinalen, 3-2 mot Trollhättan - Update

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00