Nytt fototorn på Siljevi

Tack vare vår sponsor Väster Bygg har vi nu ett ordentligt fototorn ovanpå läktaren på Siljevi. Därifrån kommer matcher att filmas och GIFs hovfotograf Janne Svensson kommer att få ännu bättre bilder från fågelperspektivet ca 6 m över planen.

Titta här på bilder från ovan tagna från det nya fototornet

.

Idrottsplats Siljevi

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00