Kuseröd Open i tennis 2017

GIFs tennissektion var välrepresenterad i den årliga tennisturneringen Kuseröd Open för långtidsboende ”sommargäster” som brukar spelas på Berglings finfina grusbana på Kuseröd.

Vinnare i finalen blev Hans Eriksson och Bo Lindgren som båda representerat GIF Tennissektion i seriespelet under året.

Far/son Berggren, Långsjö, vann överraskande mot GIF-aren Tommy Randhem i par med Anders Aspengren, Rossö (som varit i final alla tidigare år) med 8-6.
I den andra semin besegrade GIF-paret Hans Eriksson, Kämpersvik & Bo Lindgren, Hälsö, alla tidigare års segrare banägaren/GIF-paret Gunnar Bergling, Kuseröd, & Stellan Andersson, Gerlesborg, med 8-2.

I finalen vann GIF-paret Hans & Bo mot far/son Berggren, Långsjö, med 8-5, efter en bra match av GIF-paret.

Åter stort tack till Gunnar för att han upplåter banan och tack till Kent Olofsson som håller ihop turneringsadministrationen.

Hans Eriksson

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00