Kuseröd Open i tennis 2017

GIFs tennissektion var välrepresenterad i den årliga tennisturneringen Kuseröd Open för långtidsboende ”sommargäster” som brukar spelas på Berglings finfina grusbana på Kuseröd.

Vinnare i finalen blev Hans Eriksson och Bo Lindgren som båda representerat GIF Tennissektion i seriespelet under året.

Far/son Berggren, Långsjö, vann överraskande mot GIF-aren Tommy Randhem i par med Anders Aspengren, Rossö (som varit i final alla tidigare år) med 8-6.
I den andra semin besegrade GIF-paret Hans Eriksson, Kämpersvik & Bo Lindgren, Hälsö, alla tidigare års segrare banägaren/GIF-paret Gunnar Bergling, Kuseröd, & Stellan Andersson, Gerlesborg, med 8-2.

I finalen vann GIF-paret Hans & Bo mot far/son Berggren, Långsjö, med 8-5, efter en bra match av GIF-paret.

Åter stort tack till Gunnar för att han upplåter banan och tack till Kent Olofsson som håller ihop turneringsadministrationen.

Hans Eriksson

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF