GIFs Fotbollsskola 2017

Tack alla fantastiska Barn och Ungdomar fr att ni varit med och haft kul tillsammans med oss p vr fotbollsskola p vackra Siljevi i Grebbestad.

Idag avslutades GIF Fotbollsskola 2017.

Under tre dagar har ca 70 barn och ungdomar frn 7-13 r haft kul tillsammans och lrt sig mer om fotbollens dla konst. Ansvariga ledare har varit Daniel Sderlund, Oskar Lindberg, Gustav Henriksson, Victor Edvardsson och Alexander Trnqvist under ledning av Fredrik Danielson.

Vid avslutningen delades det ut fotboll, T-shirt och vattenflaska till alla.

Michael Torberntsson och Frida Ljunggren har haft ansvaret fr maten dessa dagar. Mndag och tisdag serverades lunch frn Restaurang Kllaren och p onsdagen grillades hamburgare.

Hr r lite bilder ifrn avslutningsdagen

Daniel Sderlund Oskar Lindberg Gustav Henriksson Victor Edvardsson Aleksander Trnqvist Fredrik Danielsson Michael Torberntsson Frida Ljunggren (Hedstrm)

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
2018-07-19 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.