Veckans GIF-kampanj ! Följ Sparbanken Tanum på Instagram och stötta GIF !!

Denna vecka har vi en kampanj för att få fler följare av Sparbanken Tanum på Instagram.

Om vi kan få 50 nya följare satsar vår huvudsponsor Sparbanken Tanum ytterligare pengar på vår verksamhet.

Hjälp oss sprida budskapet, dela budskapet så vi fixar många nya Instagram-följare för vår lokala bank, Sparbanken Tanum.

Hjälp GIF skaffa fler som följer Sparbanken Tanum på Instagram så ökar stödet oss !

Tack på förhand från GIF

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00