Match numero 1 mot FBK Karlstad

Lrdagens motstndare FBK Karlstad blir en ny bekantskap fr Grebbestad. Laget vann sin div 3-serie i fjol fre Nordvrmland som kvalade in. Och mot just Nordvrmland har FBK tagit sin enda vinst s hr lngt.

FBK Karlstad Laget ligger p en 11:e plats efter de inledande sex matcherna. Detta efter 1 vinst, 2 kryss och 3 frluster.

Segern togs allts mot Nordvrmland p bortaplan dr man vann med 0-2. Oavgjort har man ftt mot Gauthiod 2-2 hemma i premiren samt mot Uddevalla senast dr det ocks blev 2-2.

Mot Uddevalla senast lg man under med 2-0 men lyckades komma tillbaka och ta pong vilket var starkt.
Frluster s hr lngt har man mot Karlstad BK, Vnersborgs FK och Trollhttan.

Grebbestad Den fina formen bestr och Grebbestad r fortsatt tv i tabellen efter Karlstad BK. Fyra raka vinster och dessfrinnan tv kryss gr att laget fortsatt r obesegrade.

Senast mot Vrgrda p bortaplan rivstartade Grebbestad och inom de sju frsta minuterna hade man tv bollar i ribban. Drfr var det inte helt ologiskt nr Jonas Henriksson gav Grebbestad ledningen efter bara tta minuter.

Vrgrda jobbade sig efter en dryg kvart in i matchen och hade sedan ngra bra lgen innan Emeka Uche kade p Grebbestads ledning.

Men bara tv minuter senare slppte Grebbestad in rets frsta spelml, detta efter 472 minuters spel, nr Vrgrda reducerade.

Men Jonas Henriksson avgjorde sedan med sitt andra ml fr dagen och Grebbestad brgade tre fina pong i en tuff bortamatch.

Vi tar en liten titt p tidigare mten med FBK Karlstad
Matcher sedan dessa brjades fyllas i p hemsidan, r 2000: Grebbestad och FBK Karlstad har mtts 0 ggr.
- Totalt matcher: 0 st, Grebbestad 0 vinster, 0 st oavgjort, FBK Karlstad 0 vinster, 0-0 i mlskillnad
- Trningsmatcher: Inga matcher
- Tvlingsmatcher, serie, Inga matcher
- Fem senaste, senast frst: Inga matcher
- Det blir ? ml i snitt/match mellan Grebbestad och FBK Karlstad
- Mlrikaste matchen: Inga matcher
- Antal 0-0 matcher: Inga matcher
- Strsta vinsten: Inga matcher
- Strsta frlusten: Inga matcher
- Flest gjorda ml fr Grebbestad: Inga matcher
- Flest inslppta fr Grebbestad: Inga matcher
- Grebbestads senaste mlskytt: Inga matcher
- Se alla tidigare matcher som finns registrerade p Grebbestads hemsida Grebbestads IF-FBK Karlstad genom ren

Tabelltoppen
1. Karlstad BK 16p
2. Grebbestad 14p
3. Vnersborg FK 13p
11. FBK Karlstad 5p

Fem senaste matcherna fr Grebbestad, senast frst
Vrgrda-Grebbestad 1-3

4 man 1 st
Totalt 7 ml

FBK Karlstad

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Sdra
2018-06-17 17:00