Match numero 1 mot FBK Karlstad

Lördagens motståndare FBK Karlstad blir en ny bekantskap för Grebbestad. Laget vann sin div 3-serie i fjol före Nordvärmland som kvalade in. Och mot just Nordvärmland har FBK tagit sin enda vinst så här långt.

FBK Karlstad Laget ligger på en 11:e plats efter de inledande sex matcherna. Detta efter 1 vinst, 2 kryss och 3 förluster.

Segern togs alltså mot Nordvärmland på bortaplan där man vann med 0-2. Oavgjort har man fått mot Gauthiod 2-2 hemma i premiären samt mot Uddevalla senast där det också blev 2-2.

Mot Uddevalla senast låg man under med 2-0 men lyckades komma tillbaka och ta poäng vilket var starkt.
Förluster så här långt har man mot Karlstad BK, Vänersborgs FK och Trollhättan.

Grebbestad Den fina formen består och Grebbestad är fortsatt två i tabellen efter Karlstad BK. Fyra raka vinster och dessförinnan två kryss gör att laget fortsatt är obesegrade.

Senast mot Vårgårda på bortaplan rivstartade Grebbestad och inom de sju första minuterna hade man två bollar i ribban. Därför var det inte helt ologiskt när Jonas Henriksson gav Grebbestad ledningen efter bara åtta minuter.

Vårgårda jobbade sig efter en dryg kvart in i matchen och hade sedan några bra lägen innan Emeka Uche ökade på Grebbestads ledning.

Men bara två minuter senare släppte Grebbestad in årets första spelmål, detta efter 472 minuters spel, när Vårgårda reducerade.

Men Jonas Henriksson avgjorde sedan med sitt andra mål för dagen och Grebbestad bärgade tre fina poäng i en tuff bortamatch.

Vi tar en liten titt på tidigare möten med FBK Karlstad
Matcher sedan dessa börjades fyllas i på hemsidan, år 2000: Grebbestad och FBK Karlstad har mötts 0 ggr.
- Totalt matcher:  0 st, Grebbestad 0 vinster, 0 st oavgjort, FBK Karlstad 0 vinster, 0-0 i målskillnad
- Träningsmatcher:  Inga matcher
- Tävlingsmatcher, serie, Inga matcher
- Fem senaste, senast först: Inga matcher