Fyra brödrapar i GIFs Andralag - rekord av GIF ?

Vid Andralagets bortamatch mot IFK Valla idag ställde GIF upp med fyra brödrapar:
Benjamnin och Oliver Uttgren, Driton och Edison Hajdari, Oscar och Jacob Landgren samt David och Victor Edvardsson.

Vi är ganska säkra på att detta är GIF-rekord, men statistiknördarna kanske kan överbevisa oss...

Finns det andra klubbar som är i närheten av denna notering ?

Matchen slutade 2-6, men det extremt unga GIF-laget gjorde en bra insats och kommer igen inför kommande matcher.
Men ett rekord har dessa 8 spelare gemensamt - GRATTIS !

David Edvardsson Victor Edvardsson Driton Hajdari Edison Hajdari Jacob Landgren Oscar Landgren Benjamin Uttgren Oliver Uttgren

Efter kvällens resultat, där bl.a. IFK Uddevalla vinner borta mot Karlstad BK, så är GIF serieledare över midsommar och efter vårsäsongens 13 matcher - med 29 poäng mot KBKs 27 och FCT och VFK 26 - trots en match mindre spelad. Våromgången avslutas med GIF mot Gauthiod i Grästorp på måndag.
GLAD MIDSOMMAR till alla GIF-fans !!

2017-06-16 19:00

STENUNGSUNDS IF