Fyra brödrapar i GIFs Andralag - rekord av GIF ?

Vid Andralagets bortamatch mot IFK Valla idag ställde GIF upp med fyra brödrapar:
Benjamnin och Oliver Uttgren, Driton och Edison Kelmndi (Hajdari), Oscar och Jacob Landgren samt David och Victor Edvardsson.

Vi är ganska säkra på att detta är GIF-rekord, men statistiknördarna kanske kan överbevisa oss...

Finns det andra klubbar som är i närheten av denna notering ?

Matchen slutade 2-6, men det extremt unga GIF-laget gjorde en bra insats och kommer igen inför kommande matcher.
Men ett rekord har dessa 8 spelare gemensamt - GRATTIS !

David Edvardsson Victor Edvardsson Driton Kelmendi (Hajdari) Edison Kelmendi (Hajdari) Jacob Landgren Oscar Landgren Benjamin Uttgren Oliver Uttgren

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00