Fyra brödrapar i GIFs Andralag - rekord av GIF ?

Vid Andralagets bortamatch mot IFK Valla idag ställde GIF upp med fyra brödrapar:
Benjamnin och Oliver Uttgren, Driton och Edison Kelmndi (Hajdari), Oscar och Jacob Landgren samt David och Victor Edvardsson.

Vi är ganska säkra på att detta är GIF-rekord, men statistiknördarna kanske kan överbevisa oss...

Finns det andra klubbar som är i närheten av denna notering ?

Matchen slutade 2-6, men det extremt unga GIF-laget gjorde en bra insats och kommer igen inför kommande matcher.
Men ett rekord har dessa 8 spelare gemensamt - GRATTIS !

David Edvardsson Victor Edvardsson Driton Kelmendi (Hajdari) Edison Kelmendi (Hajdari) Jacob Landgren Oscar Landgren Benjamin Uttgren Oliver Uttgren

Grattis Emma & Mattias och farmor Ulrika & farfar Lillen för det senaste tillskottet i GIF-familjen. Snart blir det nästa från Veena & Chrille !

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF