Radio Prime på Siljevi

Dagens teaser: Vi har haft fint besök av vår Platinasponsor Radio Prime, med Cissi Demegård och Peter "Mussla" Karlsson, tillsammans med GIFs Tobias Carlsson och Anton Henriksson.

Lyssna på Radio Prime på torsdag så får du höra och se det kolossalt spännande reportaget ....

Radio Prime Grebbestad hittar du som vanligt på FM 98,9 och www.radioprime.se !!!

.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00