Breaking news: Ulrik Karnström borta säsongen ut

I veckan opererade Ulrik Karnström sig. En enkel meniskoperation skulle göras. Men tyvärr blir det inte alltid som förväntat.

Efter magnetröntgen såg det ut som en enkel rutinoperation för att ta bort en liten bit av mensiken. En operation som skulle innebära några veckors frånvaro, kanske n månad.

Men vid operation upptäckte man att menisken låg dubbelvikt vilket innebar att man fått veckla ut den samt sy ihop den skadade delen.

Detta gör att det i stället blir sjukskrivning i 2-3 månader samt efter detta 6 månaders rehab.

Därmed missar Ulrik denna säsong helt och hållet och gör Olle Kristoffersson sällskap vid sidan om.

Ulrik Karnström

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF