Intervju med korsbandsskadade Olle Kristoffersson

I fredags, i samband med Grebbestads match mot Torslanda, trffade jag och flera av spelarna Olle fr frsta gngen sedan det trista beskedet att hans korsband r av. Vi passade p fr en intervju med Olle

Det var allts frsta gngen som merparten av spelarna i laget och jag trffade Olle efter beskedet frn rntgen: Korsbandet r av, samt skador p menisk och ledband. Detta mrktes d ett flertal av spelarna nr dom kom ut till matchstart gick rak vgen fram till Olle och kramade om honom.

Hur r lget efter ditt trista besked med korsbandsskadan?
- Det knns lite tungt s klart men man fr frska att vara positiv men det r klart att det inte r ett kul besked att f.

Hur ser den nrmaste framtiden ut? Har du ftt ngon indikation p nr en operation kan ske?
- Man mste f tillbaka styrkan och rrligheten s det r det jag hller p med nu. Sedan skall jag in p torsdag och trffa lkaren som skall operera mig s jag antar att vi d bestmmer datum fr operationen.

Har du hunnit tnka ngot om framtiden d det r en tuff skada? Kommer du att fortstta spela eller tankar p att sluta?
- Man fr rehabilitera nu och se hur det knns. Det beror naturligtvis p hur rehabiliteringen kommer att g s det r inget beslut jag har tnkt att ta nu utan det fr man ta senare.

Om vi bortser frn skadan i ser p frssongen som varit. Det har sett het ut och svarat fr tio ml, flest i Grebbestad s hr lngt. Hur tycker du det har knts?
- Det har knts helt okey och jag har ftt spela ganska mycket vilket varit roligt. S det r klart att det var trkigt med skadan precis innan serien skall brja.

23:e mars skedde skadan, bertta vad som hnde?
- Jag fastnade vl med foten nr jag skulle sl in en retur. Jag flkte mig fram och foten satt kvar. Jag knde direkt att det small till inne i knt och frstod direkt att det var allvarligt.

4 r och fyra dagar tidigare: 19:e mars 2013 vad hnde d?
- De hnde vl i princip samma sak. Man fr vl ge fan i dom sista veckorna i mars och vila dr i stllet i fortsttningen? Man verkar inte tla frssongen s lngt. Man kanske skall brja trna i april i framtiden?

(Fotnot: Den gngen gick korsbandet (samma kn) inte helt av utan bara delvis och Olle kunde vara tillbaka p planen 3-4 mnader senare).

Mnga kommenterar din skada p bla Facebook. Du verkar vara vldigt omtyckte vilket visas av att det r mnga som bryr sig. Det mst vl knnas kul efter denna trista skada?
- Det r klart att det r jtteroligt. Grebbestads IF r en frening som folk bryr sig om. Dom stttar en i med och motgng s det gr nd att det knns lttare att tackla det hr. S r det absolut.

S, med det s nskar vi dig en bra rehab och att du snart kan vara tillbaka p planen Olle, Lycka till med rehaben!

Se bilder frn p nr spelarna trffar Olle fr frsta gngen sedan skadan

Olle Kristoffersson Seger i genrepet, 0-2 borta mot Torslanda -uppdate Korsbandet av p Olle Kristoffersson Storseger med bitter eftersmak Olle Kristoffersson skadad

Grebbestadsbor och alla GIF-fans - vi ses p Sparvallen imorgon senast 14.55 fr att sttta rdsvart i match mot Karlskroniterna. Forza GIF !

Div I Sdra
Igår 15:00